Info

Sinds haar lancering is Power Plus Engineering uitgegroeid tot één van Europa’s meest erkende Tuners en leveranciers van motorsport producten. Power Plus Engineering is gegroeid vanuit haar basis in Brussel – de hoofdstad van Europa – en kent nu vier verschillende afdelingen.

Onze hoofdzaak bestaat uit het herprogrammeren van ECU’s voor de automobielindustrie, lichte en zware vrachtwagens. De uitgebreide kennis van Power Plus Engineering is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Dit is een voortdurend proces, die ons steeds op gelijke voet houd met moderne technologieën.

Onze tweede afdeling is verantwoordelijk voor het importeren en verdelen van gespecialiseerde producten voor de openbare weg en het race circuit, dewelke verdeeld worden via ons dealer netwerk in zowel België als in andere Europese landen.

De derde afdeling staat in voor het onderzoeken en uitwerken van speciale ’one-off’ producten, uitgewerkt volgens de specificaties van onze klanten. Al onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste standaarden, en zijn uitgebreid getest door onze R&D ingenieurs alvorens op de markt gebracht te worden. Bij Power Plus Engineering staan kwaliteit en precisie voorop.

De vierde afdeling is vooral actief op het gebied van racing en het voorbereiden/onderhouden van racewagens voor verscheidene race kampioenschappen. Onder de vleugels van deze divisie wordt ook de ontwikkeling en creatie van “street modified” onderdelen gerekend. Dit zijn producten voor de auto-enthousiast die een speciale ophanging, uitlaat of motor-modificatie wenst.

Geef een reactie